AlbdreamsTV Live

Platformë televizive shqiptare në Michingen

Eksperienca ime

TV

2020 - tani

Moderator

2018 - 2020

black flat screen tv on brown wooden tv rack
black flat screen tv on brown wooden tv rack
Grafik

2015 - 2018

Kam punuar si moderator dhe grafik televiziv për disa programe televizive lokale.
Gazetar
Projektet
black crt tv turned on on gray concrete floor
black crt tv turned on on gray concrete floor

AlbNews

Platformë televizive online për lajmet në gjuhën shqipe.

black crt tv on red and white floral textile
black crt tv on red and white floral textile
Vizion Plus

Kanali i televizionit Vizion Plus në Michingen.

sea waves during golden hour
sea waves during golden hour
Top Channel

Kanali i televizionit Top Channel në Michingen.

person holding black remote control
person holding black remote control
TV Klan

Kanali i televizionit TV Klan në Michingen.